Over ons

OVER EEF:

Hi,  

Ik ben Eef, al sinds ik een klein meisje was riep ik dat ik later schoonheidsspecialiste wou worden. Na mijn studies heb ik eerst het geluk gehad om in schoonheidsinstituut Anne terecht te komen. Hier heb ik 11 jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan. Toen Anne mij de vraag stelde om de zaak over te nemen heb ik dan ook niet getwijfeld

 ( oke, misschien effe 😉 ) Maar ik spring met veel goesting in dit avontuur. Buiten mijn nieuw avontuur hier, heb ik thuis nog een handige harry: mijn man AĂ€ron, 2 kleine kapoenen Leonie & Mathijs en een pluizige vriend Basil. Mijn grootste supporters van Boetik Bloss.

Image gallery image

Boetik Bloss;

Waarom kiezen voor Boetik Bloss? Graag zorgen wij voor een BIEN-SOIGNÉ momentje ! Jezelf is goed in de watten laten leggen en even voor jezelf kiezen. Dit met een gezellig babbeltje of deugddoende stilte en genieten van een momentje me-time. Echt gesoigneerd worden, met kwaliteitsvolle producten waar wij met heel ons hart voor gekozen hebben!

Ik kan dus niet wachten om jullie te ontvangen, en jij?

Veel liefs Eef

OVER NATHALIE:

Hallo,
Mijn naam is Nathalie, een spontane, enthousiaste mama van 3 schatten!
Quinn is mijn geweldige pluszoon. Charlotte & FĂ©line hebben dan ons gezin compleet gemaakt. Genieten met familie en vrienden staan dus vanboven op mijn to-do lijstje.

Al van kleins af wilde ik heel graag schoonheidsspecialiste worden! En die droom is uitgekomen!
Vlak na mijn opleiding heb ik ervaring kunnen opdoen in het schoonheidsinstituut waar ik ook stage deed. Meteen daarna ben ik zelfstandige in bijberoep geworden waardoor ik al 11 jaar ik het vak zit! Nieuwe opleidingen volgen vind ik altijd heel fijn & belangrijk want in ons vak kan je altijd blijven bijleren.

Nu mag ik met veel trots zeggen dat ik in Eef haar boetik kan komen werken!
Wij hebben samen onze studie gedaan dus we hebben al mooie momenten samen mogen meemaken.
Op naar nog vele nieuwe momenten samen bij Boetik Bloss.

En samen met Eef zorgen wij met alle liefde & zorg ( en zeker ook met heel veel enthousiasme ) voor jullie bien-soigné momentje hier in Boetik Bloss, voor een gezellige babbel ben ik ook altijd in.

Ik kijk er enorm naaruit om dit nieuwe avontuur te starten!
Tot snel bij Boetik Bloss!

Liefs Nathalie